Ridläger på Söderåsen 6-10 augusti 2017 

RSIS bjuder in till ridläger den 6-10 augusti 2017 på Söderåsen i Skåne! 

Tid: Lunch till lunch söndag 6/8 till torsdag 10/8 2017. 

Kostnad: 4 500 kr för brukare och 6 000 kr för assistenter. Viktigt att alla har minst 2 assistenter vid ridtillfällena. Alla aktiviteter ingår. Lakan och handdukar ingår ej. 

Vår kostnadsökning beror på att vi inte fått så mycket fondmedel till lägret i år. Vi kommer under lägret att hjälpa till med fram- och avdukning vid måltider enligt ett rullande schema.

Anmälan: Endast skriftlig anmälan till Robert Kölby kolby880@gmail.com 

 Viktigt! I mailet med anmälan anger du namn och kontaktinformation till den som gör anmälan, namn på den som deltar och antal assistenter som medföljer. Din anmälan kommer att bekräftas så fort som möjligt. I samband med bekräftelsen kommer du att få ett frågeformulär att fylla i där du kan lämna praktisk information om ankomsttider, kostbehov, fakturaadress etc. Anmälan är bindande – det betyder att du kommer att debiteras en kostnad även vid avbokning. 

Vid frågor: mobil 0706-091337 (helst kvällstid) 

Sista anmälningsdag: Först till kvarn gäller för bokningar!

Ni som har preliminärbokat er, vilket är 13 st, har nu förtur fram till 15/4. 

Anmäl dig så fort som möjligt. Dock allra senast 30/5 2017. Maximalt antal deltagare är 15 stycken.

Om gården: På Söderåsens Forsgård finns det möjlighet att njuta av naturen!  Man kan rida och promenera längst stigar, bada i källvatten eller slappna av i hängmattorna. Vid överenskommelse finns det möjlighet att boka in naturguidning, vedeldad bastu, mm. Personalen har lång erfarenhet av att ordna läger för funktionsnedsatta och har utbildad sjukgymnast som håller i ridningarna. www.soderasensforsgard.se 

Välkommen till en fin tradition med ridläger på Söderåsen. Vi syns!
 Robert Kölby via RSIS